PAUL MITCHELL - profesional salon products

BEZ OKRUTNOSTI

      

John Paul Michell Sistems pokazuje svojim klijentima zašto je globalni vodja u suosjećanju bez okrutnosti. Prošle se godine kompanija POVUKLA sa kineskog tržista zbog naloga o obaveznim testiranjima na životinjama kako bi i dalje mogli prodavati proizvode na tom tržistu. Kako bi i dalje bili dosljedni u svojoj politici bez okrutnosti prema životinjama - izvrsni direktor i suosnivać John Paul DeJoria donio je odluku o prestanku prodaje svojih proizvoda u Kini.

Paul Mitchell, ćiji proizvodi NISU NIKADA testirani na životinjama bilo gdje u svijetu, primio je i PETA-inu nagradu (PETA Courage in Commerce) za dosljednost svoje dugogodišnje reputacije tvrtke koja ne testira svoje proizvode na životinjama.

 

 Tvrtka
John Paul Mitchell Systems® odana je mijenjanju svijeta na bolje zajedno sa svojim generalnim direktorom John Paul DeJoria koji teži tome da tvrtka prati ekološke politike i strategije. Neka od ovih nastojanja su:

·         tvrtka Paul Mitchell® postaje prva tvrtka s proizvodima za njegu kose koja se javno suprotstavlja testiranjima na životinjama

·         kreiranje proizvoda u spreju koji zadovoljavaju stroge kalifornijske standarde o hlapljivim organskim tvarima (VOC)

·         žetva odn. sakupljanje biljaka a da pritom ne štetimo okolišu

·         koristeći velike solarne ploče za hvatanje sunčeve energije na našoj awapuhi farmi na sjevernoj strani Havaja.

 

John Paul DeJoria ulaže sve napore da tvrtka John Paul Mitchell® postane primjer tvrtke koju će svi pratiti. „Tvrtke mogu i trebaju mijenjati svijet na bolje. Mi imamo perspektivu koja je potrebna da učinimo svijet boljim mjestom zbog toga što smo tamo bili.“ - John Paul DeJoria.

  • USA
  • UK
  • Germany
  • Italy
  • Swiss
  • Spain
  • Slovenija
Dizajn: CoLoR UnIt, Programsko rješenje: ČuBraD