PAUL MITCHELL - profesional salon products

KONTROLA PROIZVODA

Vrijeme je da se počne ozbiljno govoriti o "PROFESIONALNIM" proizvodima za salone i kupce široke potrošnje koje vidite u supermarketima, trgovinama prehrambenim proizvodima, drogerijama, tržnicama i na internetu.

Mogu izgledati kao pravi proizvod, ali riječ je uglavnom o zloupotrijebljenim proizvodima koji bi mogli biti stari, ukradeni, krivotvoreni ili falsificirani.


Govorimo ozbiljno često postavljana pitanja


Što je to zlouporaba?

Zlouporaba je proizvod koji se prodaje izvan autoriziranog prodajnog lanca.Je li zlouporaba ilegalna?

S tehničkog gledišta nije. Ukoliko dođe do zlouporabe, dolazi do kršenja ugovora koja se događaju, ali nisu ilegalna – ne možemo samo doći u trgovinu i nasilno skinuti naše proizvode sa polica.Možemo ih samo otkupit i uništit.

Na koji način drogerije, trgovine prehrambenim proizvodima i diskonti dobivaju Paul Mitchell
® proizvode?

Proizvodi u masovnu prodaju ne dolaze od proizvođača. Postoje trgovci na veliko koji opskrbljuju one trgovine koje ne surađuju s tvrtkom John Paul Mitchell Systems ®. Isti ti trgovci čine sve što mogu kako bi dobili proizvode koje potom prodaju u masovnoj distribuciji. Ali budući da ih ne dobivaju kod nas, ne možete biti sigurni je li riječ o pravim proizvodima.

Je li proizvod za salon koji kupim u trgovini prehrambenim proizvodima, drogeriji ili na internetu pravi proizvod?

Možda je, možda nije. Proizvodi koje ćete pronaći u trgovini prehrambenim proizvodima, drogerijama ili na internetu su ili zloupotrijebljeni, ukradeni, stari, falsificirani odn. krivotvoreni. Jedini način koji jamči da je profesionalni proizvod autentičan jest da ga kupite u profesionalnom frizerskom salonu ili u trgovinama s proizvodima za uljepšavanje u kojima se nude profesionalne usluge kao i u salonu.

Je li korištenje ovih proizvoda sigurno?

Teško je reći. Neovisna laboratorijska ispitivanja koja je proveo FOX News na bočicama kupljenim u različitim supermarketima i trgovinama prehrambenim proizvodima pronašla su dovoljan broj bakterija koje bi mogle uzrokovati da se korisnik razboli do te mjere da bude primoran zatražiti liječničku pomoć.

Jamči li se za ove proizvode?

Tvrtka John Paul Mitchell Systems jamči za svoje proizvode samo onda kada su kupljeni kod profesionalnog frizera ili u frizerskom salonu.

Nisu li proizvodi u salonu skuplji?

Proizvodi u neovlašenim trgovinama mogu biti jeftiniji a i skuplji od proizvoda koji se prodaju u salonu. Kupite pravi proizvod, a ne lažnu kopiju .

Gdje da kupim Paul Mitchell proizvode?

Samo u profesionalnim frizerskom salonima, brijačnicama ili na mjestima na kojima se nude profesionalne usluge za uljepšavanje.

Što mi je činiti u borbi protiv zlouporabe?

Profesionalne frizerske proizvode kupujte samo u profesionalnim frizerskim salonima. Podijelite i s vašim prijateljima što ste saznali i naučili na ovim stranicama.

Što mi je činiti ako sam već kupila Paul Mitchell proizvod u masovnoj distribuciji?

Iskreno vam preporučujemo da proizvod vratite i da zatražite povrat novca – za proizvode koje kupujete izvan profesionalnog salona se ne jamči i mogu biti stari, zloupotrijebljeni, ukradeni, falsificirani ili krivotvoreni.

  • USA
  • UK
  • Germany
  • Italy
  • Swiss
  • Spain
  • Slovenija
Dizajn: CoLoR UnIt, Programsko rješenje: ČuBraD